Asklöfs söker Engagerad Redovisningskonsult med erfarenhet!

Vad sägs om att börja jobba på Asklöfs tillsammans med oss. Vi är ett litet (5 st)  men härligt team. Vi tycker att vi har världens bästa arbetsplats, men vi kan ju vara lite partiska. Vi söker efter någon som vill jobba med oss heltid med start typ imorgon. Mycket kundkontakt, stor variation, noggrannhet, hög kvalité, högt tempo och periodvis kan det vara lite stressigt, allt detta gör att dagarna går fort.

Ribban ligger högt, men vi har även roligt när vi hjälper våra många kunder med det mesta inom redovisningsområdet.

Tycker du om att hjälpa företagare och vill bli en del av vår framgångsrika verksamhet? Vill du tillhöra vårt team där alla förväntas ta stort eget ansvar, är en driftig person vars natur är medveten om sin omgivning och hjälper till där det behövs?  Då vill vi gärna lära känna dig och ge dig möjlighet att stimuleras och utvecklas tillsammans med oss.

 

Asklöfs Affärs- & Revisionsbyrå AB är en SRF Auktoriserad byrå som sätter kunden i fokus, ingen fråga är för liten eller för stor för oss. Vår samlade erfarenhet gör att vi vågar påstå att vi är unika i vår rådgivning, långsiktiga skatteplanering, riskanalys och affärsutveckling. Vi arbetar mest med  digitala lösningar anpassade för våra kunder. Våra kunder är ägarledda företag som driver sin verksamhet i olika bolagsformer som verkar inom flertalet branscher

 

Asklöfs söker dig som helst har examen i ekonomi och har arbetat flera år som redovisningskonsult. Har du erfarenhet av att arbeta på byrå och är du Auktoriserad Redovisningskonsult via SRF eller FAR, så är det extra meriterande. Vi erbjuder en tjänst med stor variation och stort eget ansvar som utgår ifrån redovisning och skatterådgivning med alla de rutiner och uppgifter som kan tänkas ingå.

 

Vi förväntar oss att du är engagerad, noggrann och har ett genuint intresse för utveckling, service och att skapa mervärde i en positiv kommunikativ miljö med våra kunder. Vidare ser vi att du är  flexibel och gillar att ta dig an olika typer av arbetsuppgifter både efter eget initiativ och via direktiv. Tempot är emellanåt högt, så det är till din fördel att du är stresstålig.

 

Arbetet sker mestadels på vårt kontor som ligger centralt i Linköping, med närhet till  tåg och bussförbindelser. Möjlighet finns att arbeta  hemifrån och ibland sker det ute hos våra kunder.

 

Vi ser gärna att du arbetar heltid, men deltid kan vara aktuellt om det är viktigt för dig. Ange löneanspråk vid ansökan. Vi tillämpar löpande urval, så skicka in din ansökan tillsammans med CV  & ett personligt brev snarast möjligt, men senast  2023-10-09.

 

Frågor och ansökan skickas till dimitrios@asklofs.se

Asklöfs Affärs- & Revisionsbyrå AB                                                                                                                  Lindengatan 1C  582 53 Linköping