Asklöfs Affärs- & Revisionsbyrå startades av Stig Asklöf 1978.

1992 övertogs byrån av de tre anställda Dimitrios Siapkas, Stefan Orre och Olof Trönnberg.

Mellan 2005 och 2023 ägdes och drevs Asklöfs Affärs- & Revisionsbyrå av Dimitrios Siapkas till 100%.

Från och med 2023 så har Malin Stjernberg klivit in som delägare, och numera drivs byrån av Malin och Dimitrios ihop. Bolaget drivs vidare i samma regi i det Nya Asklöfs Affärs- & Revisionsbyrå AB.

Byrån drivs på samma adress sedan starten, Lindengatan 1C i Linköping, men både lokalerna och personalen har utökat under årens lopp i takt med byrån har utvecklats och vuxit.

Vår affärsidé är att tillhandahålla redovisningstjänster av hög kvalité åt företag i alla bolagsformer.            Vi arbetar långsiktigt. Våra långvariga kundrelationer gör att vi är en stabil samarbetspartner.

Vi sätter ägaren och företaget främst, vi är ett bollplank, ger råd och strukturerar så att företaget utvecklas. Ägaren och företaget skall ha god kontroll över siffror, bokföring, risker och skatter. Vår långa erfarenhet gör att vi ofta har mycket att tillföra.

2009 blev vi en auktoriserad redovisningsbyrå SRF och sedan 2017 jobbar vi mestadels digitalt.

Dimitrios Siapkas har ett brett kontaktnät gillar att skapa affärer och är en driven person som även har varit med och drivit och utvecklat flera andra företag parallellt under årens lopp. Dimitrios sitter även med i flera styrelser.

Välkommen att vara med och skapa Er och vår historia tillsammans med oss!