Välkommen till Asklöfs Affärs- & Revisionbyrå AB

Sample image

Asklöfs erbjuder kundanpassade lösningar inom administration och redovisningsområdet. Sedan 2017 jobbar vi molnbaserat i Fortnox.

Personlig service gör att vi effektivt och flexibelt kan tillgodose alla våra kunders önskemål.

Vi är sju stycken medarbetare med lång branschvana som ser till att Ni får marknadens bästa service.

Sedan 2009 så är vi även auktoriserade redovisningskonsulter SRF.

Vårt kunnande, Er trygghet.

Asklöfs firar 40 år!

För snart 40 år sedan, i november 1978 så startades Asklöfs Affärs- & Revisionsbyrå AB. Detta kommer vi att fira. Vi kommer att ha öppet hus på eftermiddagen/kvällen onsdagen 2018-11-21.

Företaget har utvecklats och sakta vuxit sedan dess. Det har varit en väldigt rolig,utmanande och utvecklande resa då hela redovisningsbranschen förändrats väldigt mycket på 40 år. Det har varit mycket hårt arbete men också väldigt många trevliga och roliga stunder. Det känns väldigt inspirerande att vi hjälpt så många, och att så många kunder uppskattar våra tjänster. 

Vill passa på att tacka min familj, alla som arbetat, och arbetar här, alla samarbetspartners och alla kunder för åren som varit. Vi ser givetvis fram emot ytterligare 40 framgångsrika år tillsammans! Väl mött Dimitrios "Mitte" Siapkas 2018-09-10.

Redovisningskonsult

En redovisningskonsult är en person som självständigt biträder externa uppdragsgivare med redovisningstjänster och rådgivning. Omfattningen av arbetsuppgifterna kan varieria från att biträda ett större eller mindre företag med delar av till exempel bokföringen till att sköta all löpande redovisning, upprätta bokslut, årsredovisning, deklaration och hantera kontakter med myndigheter.

AAA

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Soliditets värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.

Viktiga länkar

Besökare

Vi har 525 besökare och inga medlemmar online

Du är här: Startsida Information Asklöfs firar 40 år!