Välkommen till Asklöfs Affärs- & Revisionbyrå AB EST.1978

Sample image

Asklöfs erbjuder kundanpassade lösningar inom administration och redovisningsområdet. Sedan 2017 jobbar vi molnbaserat i Fortnox.

Personlig service gör att vi effektivt och flexibelt kan tillgodose alla våra kunders önskemål.

Vi är 7 st medarbetare som ser till att Ni får marknadens bästa service. 2 st med över 30 års och 1 st med över 20 års branschvana.

Sedan 2009 så är vi även auktoriserade redovisningskonsulter SRF.

Vårt kunnande, Er trygghet.

Företaget

Asklöfs Affärs- & Revisionsbyrå AB startades år 1978 av Stig Asklöf. 1992 togs byrån över av de tre anställda som fanns då. De som drev företaget vidare var Dimitrios Siapkas, Stefan Orre (t.o.m 2005) och Olof Trönnberg (t.o.m 1998).

Från och med 2005 så ägs och drivs Asklöfs Affärs- & Revisionsbyrå AB av Dimitrios Siapkas.
Byrån drivs på samma adress sedan starten, Lindengatan 1C i Linköping, både lokalerna och personalen har utökat under årens lopp i takt med att vi har vuxit.

Vår affärsidé är att tillhandahålla redovisningstjänster av hög kvalité åt lönsamma företag i alla bolagsformer.

Våra långvariga kundrelationer och nöjda kunder gör att vi är en stabil samarbetspartner.

Redovisningskonsult

En redovisningskonsult är en person som självständigt biträder externa uppdragsgivare med redovisningstjänster och rådgivning. Omfattningen av arbetsuppgifterna kan varieria från att biträda ett större eller mindre företag med delar av till exempel bokföringen till att sköta all löpande redovisning, upprätta bokslut, årsredovisning, deklaration och hantera kontakter med myndigheter.

AAA

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Soliditets värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.

Viktiga länkar

Besökare

Vi har 233 besökare och inga medlemmar online

Du är här: Startsida Askloefs Om oss