Välkommen till Asklöfs Affärs- & Revisionbyrå AB

Sample image

Asklöfs erbjuder kundanpassade lösningar inom administration och redovisningsområdet. Sedan 2017 jobbar vi molnbaserat i Fortnox.

Personlig service gör att vi effektivt och flexibelt kan tillgodose alla våra kunders önskemål.

Vi är sju stycken medarbetare med lång branschvana som ser till att Ni får marknadens bästa service.

Sedan 2009 så är vi även auktoriserade redovisningskonsulter SRF.

Vårt kunnande, Er trygghet.

Ekonomisk översikt

Vi på Asklöfs har alltid värnat om kontakten och kommunikationen med våra kunder. Vår ambition är att inte bara leverera momsrapporter och skattedeklarationer utan också information så att ni kan driva ert företag på bästa sätt.

Som ett steg i detta arbete erbjuder vi nu ett presentationstjänst som gör att våra kunder kan logga in och titta på sin ekonomi presenterat på ett sätt så att alla förstår.

Kontakta oss om ni vill testa tjänsten.

Redovisningskonsult

En redovisningskonsult är en person som självständigt biträder externa uppdragsgivare med redovisningstjänster och rådgivning. Omfattningen av arbetsuppgifterna kan varieria från att biträda ett större eller mindre företag med delar av till exempel bokföringen till att sköta all löpande redovisning, upprätta bokslut, årsredovisning, deklaration och hantera kontakter med myndigheter.

AAA

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Soliditets värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.

Viktiga länkar

Besökare

Vi har 36 besökare och inga medlemmar online

Du är här: Startsida Askloefs Ekonomisk översikt